Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖGNER OCH DE FÖRLJUGNAS ADJUTANT

LÖGNER OCH DE FÖRLJUGNAS
ADJUTANT



Att man inte bli trodd kan vara mycket psykiskt och hårt
När man vet att de är så då känns det verkligen svårt
Spekulationer är vi mycket duktiga på att leverera
Det kan bli så att dessa påstående riktigt gallopera

Man måste faktiskt ha i åtanke att människor talar sant
Att bara tro att alla ljuger, de är de förljugnas adjutant
Alla bör nog ta reda på hur det egentligen förhåller sig
Annars blir det ju tagit i luften och blir en luftpastej

Att man vill förstöra en annan persons rykte är uppenbart
Detta skulle faktiskt bestraffas och vara straffbart
Man måste bli betrodd hur skulle annars livet se ut
Är tendens så ,att man förväntar att alla ljuger till slut

En historia blir ju mer smaskig om man lägger till något
I tidningsvärlden vet man ju inte hur länge det har pågått
Om man ska tänka varje gång att någon faktiskt talar osant
Då har faktiskt livet gått på sned, så där riktigt flagrant


Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-03-31 08:57



Bookmark and Share


    Josse G
Vilken fantastisk titel, dikten är ju faktiskt
väldigt innnehållsrik
Bra

JossG
2007-03-31

    Geerpop
En dikt som alltid är fin och mycket givande
Helt rätt och man beundrar din förmåga att skriva
om vardagliga ting

Geerpop
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G