Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT TACK TILL ATT DU FINNS

ETT TACK TILL ATT DU FINNS


Alla underbara
blommor
som troget
vaknar varje vår
det är något vi minns
Du vännen som
gett oss
livet ett tack till
att du finns


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-03-31 09:36



Bookmark and Share


    Josse G
Den här dikten gör mig mycket känslovarm
Tack för den

JossG
2007-03-31

    Geerpop
Fin vårdikt och visst borde vi tacka ibland

Geerpop
2007-03-31

    Bodil Sandberg
Vilken härlig liten \"tackelitackdikt\"...varm och sprudlande med vårstänk i !!!!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G