Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren ska tydligen vara ansvarig för mer poetiskt dravel än någon/något annat... Embrace it!!

Vårens sinnlighet berusar mig.
De grå skorna ligger kvar i garderoben
och nyfiken, barfota, gul
ska jag möta dig i den blåaste skymningstimmen
och låta våra dofter blanda sig
med vårens




Fri vers av Pirate Grace
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-31 10:09



Bookmark and Share


    Louvisa
Poetisk väldoft. Snyggt \"dravel\"! Så är det ju med våren...den påverkar oss
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace