Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i toalett-boken i mitt kollektiv som består av en ansenlig mängd unga kvinnor varav vilka jag är ganska mycket äldre än de andra. Snart sprids vi för vinden....


Till mina flickor

Så många flygplatser, så många hus
Så många stunder som är korta
Så många gånger jag tänt kärlekens ljus
så falnar askan och jag är borta

Ni ska veta att jag ingenting vet
Ni ska veta att allt är förgängelse visst
Ni ska veta att livet i sin absurditet
är allting annat än trist

Det är som en himmel av blinkande ljus
där man vagt kan skönja en stig
Som vindlar sig fram genom världens brus
och viskar och lockar på dig.




Fri vers av Pirate Grace
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-03-31 10:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
småvisa ord o skönrimmat :)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace