Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd ros

 

 

Vilda rosor klättrar

Röda, riktigt röda som blodet

i en öppet sår

Över min gravsten

klättrar de som klängiga händer

och trycker ihjäl mina lungor

 

andan slits ur min döda kropp

medans jag lever

och jag dör

 

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-03-31 19:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"vilda röda rosor\" ger mej en känsla av sköna dofter... en skarp kontrast till texten... känslosamt...
2007-04-01

  om en Siri
Åh vilken underbar dikt! :D du är bäst! BOKMÄRKS <33
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*