Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN KAN INTE FÄNGSLA EN TANKE

MAN KAN INTE FÄNGSLA EN TANKE

Den här obegripliga tanken
som förs vidare
av omättade munnar
Kan man klä på sig
ironins mantel
och bara skratta

Ska man inte då se med
egna ögon
eller är de förblindade?
En fågels vinge av förundran
tar sin flykt till friheten

Man kan inte fängsla
en tanke
en frihet utom
alla gränser

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-04-01 11:03



Bookmark and Share


    Josse G
Att tänka är något personligt
Där inga kommer åt en
Härlig dikt i detta ämne

JossG
2007-04-01

    Geerpop
Någon kanske försöker men vi kan väl än
tänka fritt.
Vad framtiden har att utvisa det vet jag inte
Bra ämne

Geerpop
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G