Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR SOM EN FLOD

KÄRLEKEN ÄR SOM EN FLOD

Kärleken är
som en flod
den hittar
alltid
nya vägar
När den
stöter på
Ett hinder

Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-04-01 11:20



Bookmark and Share


    Josse G
Kärleken beskriven i en härlig bild och dikt
Gillar

JossG
2007-04-01

    Geerpop
Visst var detta en brilliant jämförelse med
kärleken
Den här gillar jag

Geerpop
2007-04-01

    Bodil Sandberg
Ja där satt den!!!!
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G