Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min eller din, kanske vår... Nej, bara galenskap och kärlekseufori


tillfället
då min hud mötte din
för absolut

första gången.

Dina sammetsläppar
mot min sårbarhet

tiden stannar, vi älskar

- din honungstunga
väter min äppelhud

kysser mig fri

Dina händer mot mina lår
upp eller ner
- jag minns inte

skakningen

i mig

när din mun vandrar
ner längs min mage
- glömmer jag aldrig


så kasta min osäkerhet i havet
och
väv mig ett liv av vår

- kärlekseufori








Fri vers av A Ocean
Läst 748 gånger
Publicerad 2007-04-01 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..