Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gör allt för dig


jag gör allt för dig

när du faller
lyfter jag dig från djupet
lär dig landa i skyddnätet
så det svider lite
men inte smärtar som innan

när du omsluts av mörkret
låter jag dig låna mitt ljus litegrann
för att du ska slippa gå mörkrädd
det ger mig mindre ljus
men jag låter dig låna i alla fall

när du gråter
gör jag allt för att torka dina tårar
jag får dig att le
och om det inte går
lånar jag dig min axel att luta dig emot




Fri vers av Patetpoet
Läst 580 gånger
Publicerad 2007-04-01 14:23



Bookmark and Share


  David Knutsson
Vacker! Nästan lite tårögd, men ska inte gråta, man e ju man! ;) Haha! Men riktigt fin! :)
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet