Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penslarna dansade på väggarna



penslarna dansade på väggarna
och musikens rytm dunkade mot taket

rummet sjöng den vackraste sång
och noterna hoppade runt
på golvet

inandades den ljuva färgen och
kände mig så lycklig

stoltheten och styrkan kom
jag kan jag kan




Fri vers av sabina stark
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-04-01 14:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
penseldansande klarfärgade ordsprakande sångvackra äro dina ord.. så tycker ..
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark