Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett språng rakt ut i en jordgubbstårta



Som ett språng rakt ut i en jordgubbstårta


Som glass på din mun med smak av vanilj

Som hallonbåtar på vågat vatten


Som så, är min godislängtan just nu!




Fri vers av Eva Olsson
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-04-01 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson