Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som det känns


Att tappa fotfästet



Att hoppas på något

att vilja något

innerligt ,

att känna värmen från den starka lågan

att se ljuset framför sig

att röra sig mot målet

att snudda vid drömmen

att känna doften av att lyckas

är underbart


men att se lågan släckas

känna kylan vira sig runt kroppen

och falla

långt tillbaka

till den mörka plats där allt en gång började

är fruktansvärt





Fri vers av LillaL
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-04-02 14:18



Bookmark and Share


    Bim
Bra beskrivning om hur det är att finnas till.Livet är ett hårt arbete många gånger,en berg o dalbana.tack för läsning.Hälsn.Bim
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LillaL