Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten Att Frysa ihjäl i En Sommar

 

 

Metallfärgade blodsdroppar vandrar längs mig

faller ifrån mina kalla fingertoppar

de andas is i en hetta

undrar vilken dag som är den rätta

Den perfekta dagen för att dö

 

Mina ögon talar tårar i en torka

men om jag bara ligger här

ligger, just där

undrar hur jag ska orka andas mer

se annat än ner

 

Kan jag?

Kan jag det?

Kan jag det någonsin?

Leva utan att hata varje andetag

utan att ha ont i mitt hjärta

önska det att sluta slå varje dag

 

Kan jag?

Får jag?

Vill jag?

 

Ens försöka nåt mer

om jag dör här

här i en vinter i mig

i sommardag, för dig

 

Får jag falla nu?

 

Kan du låta mig falla, kära du?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-04-02 18:32



Bookmark and Share


  om en Siri
Jag bokmärker den här , den var så himla underbar !!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*