Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förlorade generationen

Vet du vem du är först när ditt liv är med på TV?

Heter det; jag konsumerar, därför är jag?

Existerar du först när du visat dig naken?

Eller är det så att du är så otroligt vilse i ditt sökande av din identitet att du inte ens ser dina egna händer?

Din jakt på bekräftelse kommer vara evig, för du har glömt bort att bli älskad av den enda som betyder något...



...dig själv.




Fri vers av Dangereux
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-04-02 20:28



Bookmark and Share


    Brell
Fantastiskt kloka ord.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Dangereux
Dangereux