Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK ÄR SOM ATT BESTIGA ETT BERG

KÄRLEK ÄR SOM ATT BESTIGA ETT BERG


Kärlek är som
att bestiga
ett berg
Det är svårt att
Klättra dit
upp

Men när du
kommer
Fram till
toppen
Är utsikten
Underbar

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-04-02 21:59



Bookmark and Share


    Josse G
Kärleken är riktigt svindlande.
Bergsbestigning är en riktig bedrift.

JossG
2007-04-02

    Geerpop
Fantastik beskrvning av kärlek
Ett berg av applåder

Geerpop
2007-04-02

  Eline.P
Fin beskrivning.....sen gäller det att hålla fast så man inte får svindel och trillar ner....kan göra riktigt ont!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G