Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...fast dä ä väl skrômt,eller va tycker du?


Vem setter breve Bodil

Vem ä dä som setter breve näcken
som speler så fint ve bäcken
å jo dä kan en fôll se

dä ä Bodil som bor bortom backen
alldeles nere ve klacken te bärge
som stuper så brant

tett nu lôfter näcken på kransen
och innan di börjer dansen
är Bodil skrudad te brud

Älvera di sjunger vittrera di skratter
och Bodil är så fin
men se nu jaggu dök han
med stråke och fiol

men Bodil bare skratter och säger;
Åh int gör dä nô
dä va desamme som i fjol




Övriga genrer av Bim
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-04-02 23:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
För kallt att dyka i bäcken
efter den stiliga näcken
2007-04-03

    Bim
till Bodil;nä int dyk ,-det är det som ä poängen,starke töser klarer dä meste.Hälsn.Bim
2007-04-03

    Bodil Sandberg
Hehehe...nu ble ja bra snopen ska du vete...men vesst kan ja tänke mej en flört mä Näcken...han går ju inte å för hacker ôm en säjer så!!!Fast måste ja dyke ätter da kvetter dä!!!!!Tusen tack!!!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim