Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... titeln som en enda stor ursäkt... ändrad till viss del 13 april


För det mesta var det bra i alla fall

Att alltid vara så rädd om
spisvärmen
varmvattnet
brödsmulorna
för att inte tala om
kläderna
cykeln skolböckerna


Att alltid vara så rädd för
gud
mörkret
mamma
för att inte tala om moster Ida


Vem sa någon enda gång
att man dög



Ingen
efter det att man fyllt sju





Övriga genrer av Bim
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-04-03 10:02



Bookmark and Share


  Albert
skit är det
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Bim