Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SÖKTE KÄRLEKEN

JAG SÖKTE KÄRLEKEN

Jag sökte kärleken
men kärleken
skyndade sig iväg
från mig

Jag sökte min själ
men min själ
kunde jag inte
finna eller se

Sedan sökte jag
Dig och fann
Alla Tre

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-03 14:40



Bookmark and Share


    Geerpop
Kärleken är verligen treenig

En bra dikt igen

Geerpop
2007-04-03

    Josse G
Visst är alla goda ting tre

JossG
2007-04-03

  stella
Precis som ett kinderägg! Multifunktion...
2007-04-03

    Bim
Jamän,-då återstår bara att önska dig en trevlig påsk!Hälsn.Bim
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G