Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erbjudanden

Kära

om jag
ibland verkar
frånvarande

beror det på att
tiden erbjuder
alltför många
möjligheter till
flykt

och att nuet
inte alltid är
det angenämaste
alternativet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-04-03 16:33



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
sätter ett bokmärke här...
2007-04-06

  Mangal VIP
Ruggigt välskriven. En form som blivit så bärande att den inte längre syns, utan gör upplevelsen starkare. Denna gång en smärtsam sådan.
2007-04-03

    Lillemor
Ahhh..jag har
precis upptäckt
sajtens vise...
Inte en dag för sent!
Dikten bokmärks i
egoistiskt syfte
att användas i
lämplig situation
2007-04-03

    Erika H
oj... vad du kan få till det
underbar reflektion
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP