Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash back


Min inre film fick min bil att gunga hem på mjuka kärleksvågor



vårt första möte

min kropp blev så förvånad
över dessa överväldigande känslor

kan det kännas så här?

Kunde inte hålla tillbaka mina tårar
det var de vackraste
jag någonsin hade upplevt

jag har detta minne in graverat
i mitt hjärta med guldtext






Fri vers av sabina stark
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-04-03 16:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Att läsa dej i min saknad och längtan gör underverk. Jag blir närvarande med bestående värme.
2007-06-03

  Lilla My* VIP
Vilken vacker kärlekstext...o jag gillar titeln..*mycket*:)
2007-04-03

  Lars Granlöf
Och nu även memoerat
i den finaste dikt.
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark