Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag älskade mest

 

 

Du kunde alltid se mina ögons blå

genom solglasögonen

de smutsiga och nästan svarta

Och det är Det som jag alltid hatade

Och älskade hos dig

 

Att du alltid kunde se mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-04-03 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*