Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleks ont...


taggbuskar

Taggbuskarna river och sliter i mig,
huden såras och hjärtat rivs upp.

Blödande slickar jag mina sår,
men det vill inte läka.

Ibland känns det som att jag är inbäddad i bomull.

Men lika snabbt inser jag att det är en illusion.

För när jag försöker röra mig framåt,
sticker taggarna mig ilsket.

Jag sätter mig på huk,
kramar om mitt bröst,
gråter
och
önskar att smärtan vill försvinna.




Fri vers av Tezz
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-03 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.