Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar verkligen älvor :)


Älvornas dans

månen lyser
stjärnorna tindrar
mörk sommarnatt
tyst i skogen
stor vidöppen äng
små tinglande och små klockor hörs
kommer närmare och närmare
ser små vackra ljus flyga i luften
närmar sig ängen
ställer sig i ring
alla börjar sjunga
en vacker melodi
skulle få vem som helst att börja gråta
dom börjar röra på sig
mer och mer rör dom sig
dom börjar att dansa
älvornas dans
melodin som var långsam blir snabb
dansen som var slapp blir vacker
ängen som var tom blir fylld av ännu fler älvor
dom dansar och sjunger
hela natten lång
när solensstrålar börjar att synas
tystnar melodin
dansen blir återigen slapp
dom börjar dra sig bort
på ett långt led
när solen kommit fram är dom borta
men nästa natt är dom här igen
med älvornas dans




Fri vers av Hinata
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:38



Bookmark and Share


    Noyle
Har tagit tag och läst den. Helt underbar, hittar vekrligen känslan och den är bra formulerad! GREAT! ;P
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata