Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad skulle ha hänt om (II)


Ljusord

Du lyssnar inte längre
eller så svarar du
bara inte

och det kanske är
lika bra det

för om du skulle svara
så skulle det
säkert inte göra
nån som helst
jävla skillnad

och då skulle jag
inte veta
vad jag skulle svara

och låtsas inte höra

för vi är ljusord
ifrån varann




Fri vers av Rickard
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-04-04 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard