Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daniel

 

 

Daniel. Vet du vad jag känner för dej

Daniel. Vet du vem du är för mej

Daniel daniel daniel

vet du ens något om mej

 

D som i Dagen vi först sågs

A som i Allting vi gjort tillsammans

Du och Jag

N som i närheten vi delat

varje dag

I som i Istiden du värmde upp

i mitt hjärta

E som i Elden du satte fart i hos mej

L som i Livet du gav mej

O´jag älskar....älskar varje sekund

som jag är hos dej

 

Daniel Daniel

ser du mej

jag står här utanför

i regn och i storm

väntar på att du ska våga

se ut, ut ur ditt stängda hjärta

och se på mej

 

Se på mej

och låt mej se på dej

 

Daniel vet vad du betyder för mej

vet du vad jag betyder för dej

om så svara då

men om du inte har några ord kvar att säga

 

låt mig då gå




Bunden vers (Sonett) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-04 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väl skriven, bra!
2007-04-04

  Gunilla Karlsson
Vad fint du gjorde med bokstäverna i namnet!

Glad Påsk!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*