Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan raderna

fick brevet du skrev
läste mellan raderna
där stod ingenting




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-05 08:48



Bookmark and Share


  Jer
Härlig fin haiku Anders!

Skrev nåt liknande för ett tag sen som heter "Vad sa vi egentligen?"
2007-04-05

  Rachel Roth
full pott!!
2007-04-05

    Erika H
du bygger förväntan redan i din titel
läser rad ett, rad två... det byggs upp
och
pang rakt in i väggen

så snyggt!!!!!
gillas...
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP