Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sover kärlek



och finns med mig när jag vaknar
följer mig hela dagen

på natten är den med mig i
vackra passionerade drömmar

kärleken är med mig som en vacker tavla
som finns i mitt inre bildspel

att möta din blick på den fantastiska
tavlan får mitt hjärta att svälla
och min kropp att svara med ett
lysande leende

jag längtar så enormt mycket efter
våra unika möten

att ge min kropp till dig är det
svåraste av allt

rädd att inte duga
tänk om du ser, känner något
som du inte tycker om

kommer vi att mötas igen eller är allt
bara min illusion
som jag vill hålla kvar






Fri vers av sabina stark
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-04-05 09:29



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Varje önskan är ett streck
i helhetens konstverk
och kärleken grundfärgen.
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark