Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindstyrka

det jag med möda
lyfte på plats i höstas
tog vårvinden lätt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-04-05 12:01



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
man blir glad av en så fin haiku! (applåd)
2007-04-06

  JR Rikard
Fantastiskt i sån enkel form men känns ändå mångbottnad.
2007-04-06

  Sanningsägaren VIP
Ja, idag känner
jag mig verkligen blåst
*tar skydd*
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP