Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen till världen lilla vän! Ibland går det inte sätta ord på sina känslor, som rinner över...


jag är så tom

jag är så tom
när jag gråtit mig till sömns

av lycka

jag är så full
av känslosvall och liv

i din närvaro




Fri vers av Fredric
Läst 763 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-05 13:17



Bookmark and Share


    Jea
Kärlekens till ens barn är verkligen svår att beskriva, men jag tycker du gör det bra!

Mvh Jea
2007-09-24

  Marreb
Åh, vad vackert!
2007-05-09

  Nyfiken drömmare
Underbara ord! Jag blir varm i hela hjärtat, och vilken sötnos ni fick! Grattis
2007-04-19

  ia VIP
så totalt helt underbart!!!
strålande lycka
o fullständiga lyckoönskningar till dig o din familj!!!
2007-04-05

  Horatius
Så kort men säger så otroligt mycket mer. Vackert
2007-04-05

  Sanningsägaren VIP
Älskade älskade LIV!

Grattis och TACK
för att du delar med dig
av din LYCKA

Åsa
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric