Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delar ut kärlek i dag



Kärlekens språk är det vackraste som finns

på kärlekens vingar kommer jag till dig
för att överlämna ett bud om kärlek

alla som vill kan ta emot
stor och varm kram




Fri vers av sabina stark
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-05 14:07



Bookmark and Share


  nettizen
Ja, kärleken talar sitt alldeles egna och vackra språk.*applåd*
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark