Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan berusar mig

Jag är så glad att jag nästan exploderar.
Glädjen dunkar i min kropp så som basen dunkar i musiken.
Det känns så underbart!
Alla pratar om lyckan,
så fin den ska vara.

Alla de som jag inte trodde på förut,
aldrig trodde jag att lyckan skulle komma till mig.
Men där ser man hur fel man kan ha.
Och hur underbart det faktiskt är













att få känna lycka




Fri vers av vapendragare
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-04-05 16:42



Bookmark and Share


  Freeman
Underbara lyckoord, det känns ända hit när jag sitter och läser!
Hoppas att den håller i sig så länge du mäktar med den!
2007-04-06

    sötsnö
jättesööt text:)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare