Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uschjamej, att det ska göra så ont...! Det hade jag inte räknat med i lyckans sus ...


Du säger så men jag säger så här



Du sa:

2007-03-04

Du sluta upp med det där, fan jag förtjänar inte det :S...






Det kanske du inte tycker att du gör

Fastän du förtjänar det visst



Men jag frågar då Dig

förtjänar Jag den här smärtan...?


Det här hålet i hjärtat?
Den här sugande smärtan i magen?
Den här sorgen strålande ut i armarna ...?





Den här undran över vad som hände och vad som händer







Fri vers av Skymningens Miia
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-04-05 22:55



Bookmark and Share


  TedEdFred
NEJ , du förstänar ITNE att må dåligt!!!!!!!
BRA SKRIVET
Kram
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia