Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket sant och mycket undangömt nu för tiden. Gör inte detta mot ert barn, det rotar djupare än ett riktigt slag Skadar värre för det föder en viss önskan ...


Kan Du inte göra det någon gång?



– Fy tusan din unge !!!

Ser din hand lyftas
som om du skulle slå

Vrider bort ansiktet automatiskt

Ditt ansikte förvridet av raseri

Kommer på mig,
detta har jag ju alltid önskat
Vänder mig mot dig igen


Ser din tveksamhet

Känner min besvikenhet

Att han aldrig kan göra det?!

Du sänker din hand några centimeter

– Kom igen då!

Du ser konstigt på mig
som om jag vore en främmande varelse

– Slå mig någon gång då!

Sänker din hand
facklar med blicken omkring i mitt rum

– Din fegis! Slå mig då!

Du sänker din hand helt
Tar kontrollen igen
Skickar en blick av hat och avsky
rusar ut ur mitt rum
Dörren stängs med en smäll

Tårar rinner

– Att du aldrig kan göra det...

Om du bara slog
för en gång skull
Istället för de hundra andra gångerna ta ned handen

I stället för att halvvägs göra det,
Göra det helt enkelt

– Kan du inte slå mig någon gång...?

Då skulle jag veta...

Skulle det kännas så skönt...

Skulle vara så skönt att få känna min kind svida rött
Skulle vara så skönt att få veta var du står
Skulle vara så skönt att veta att du ser mig
Skulle vara så skönt att slippa känslan att bli igonerad

En liten rutten sketen skit, inget att bry sig om


Så att jag kan helt till fullo veta


Veta
Veta vem du är



Egentligen






Fri vers av Skymningens Miia
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-05 23:49



Bookmark and Share


  TedEdFred
börja nästan gråta . FY FAN . . .

vet inte vad jag ska säga, kan knapps se tangenterna så bra, (dom är alldeles suddiga , *tårögd* )
TUSEN HÅRDA KRAMAR!!!!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia