Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V = vällust



Vingar välsvarvade, vackra
violettstrålande varelse
vandrar varsamt

välmåendes väg

vinden viskar
vänliga vokaler
virvlade varmt






Fri vers av sabina stark
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-06 14:35



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vällustigt god.
2007-08-13

  Marita Persson
Vet inte varför, dikter på \"V\" tilltalar mig. Har en själv, blev inspirerad att lägga ut den nu. Fast din, den här, är kompaktare och mer \"lätthanterlig\" än min.
2007-05-11

  Ronny Berk
vinden viskar till din äras välspråkande allitterationer... vällustigt..
2007-04-07

  Lars Granlöf
Vackert dikt
Vinnande tanke
välformulerat språk

viljestyrka syns
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark