Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN BERÖRING MÅLAR HIMMELEN

DIN BERÖRING MÅLAR HIMMELEN

Din beröring
målar
Himmelen
Din
kyss skapar
häpnadsväckande
Regnbågar




Fri vers av Mr G
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-04-06 14:17



Bookmark and Share


    Josse G
Vilken härlig dikt med ett ljulvligt kärleksbudskap

JossG
2007-04-07

    Geerpop
En härlig dikt med kärleken i centrum
Tack för den

Geerpop
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G