Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaron som får mina inre organ att spela den vackraste melodi



jag inandas dig

din närvaro smeker
mina inre organ

min lever leker med
mina njurar som
har ett samklang med
mitt hjärta

och min livmoder fylls
med guldglittrande färg

varje organ är i samklang
med din närvaro

och vår inre symfoni
spelar samma melodi





Fri vers av sabina stark
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-06 16:33



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Sådan tur att de finns tarmar...
mycket fint sammanvävd text.
2007-04-07

  Ronny Berk
symfoni i samklang..vackert ordspelande med klaviatura närvaros lustar... finspråkat... ja..
2007-04-07

    Erika H
en helgjuten känsla som skapar harmoni
tjusigt värre
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark