Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låna tid, lägga pussel

får jag låna
din tid medan
jag hämtar

luft att andas
från andra sidan
jorden

till oss som sörjer
för att spillrorna
pusslas ihop

till något annat
denna gång

än en trasig
spegel




Fri vers av Anders P VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-04-06 17:16



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tänka, tänka, tänka... Vad menar han? Så stor sanning anar jag, och så får jag inte ihop det. Kanske vill jag inte pussla igång till.

Anyway, still puzzled...
2007-04-06

  Elin R
jag gillar den. den säger mig lagom mycket. lite nostalgisk ton, och jag tycker om pussel..
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP