Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt liv, en ny dag!

Jag samlade mina krafter
För att se hur långt jag skulle klara
Jag slängde mina rakblad
Kanske allt skulle bli bra
Jag andades i fyrkant och lyssnade på låten

Jag ville så gärna kunna gå bararmat denna sommaren
Utan blickar och ord
Jag tänkte framåt
Jag skulle klara det

Jag tog en dag i taget
Men ändå med en framtidsdröm
Jag vill leva med ögonen öppna
Jag orkar inte bry mig
Om problemen

Allt bleknade
Och jag var glad igen
Jag känner fortfarande ångest
Känner fortfarande sug efter det jag fruktar mest

Döden

Men jag kämpar allt jag kan
Jag försöker
Jag byter umgänge
Men behöver de gamla kvar
För de vet sanningen

Jag spolade ner tabletterna
Och försökte fimpa röken

Allt gick inte som det skulle och röken är kvar
Men jag håller mig ifrån rakblad och död

För jag vill leva
Jag vill behålla mitt ljus
Jag vill le




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-07 17:37



Bookmark and Share


  *Camilla*
Älskling
så vackert
synd att det inte höll ://
2007-04-24

  Nems
otroligt framtidshopp!
bra beskrivning av kampen och känslan...
2007-04-09

  Ponkie
Du skriver fint. Och du kommer klara dej bra! <3
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak