Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en jävla röra men en trevlig sådan


POSTIT

Lever i ett rum
i en snöstorm av
postitlappar

lappar med ord
med siffror
med ideer
och skisser                                          

sommar

tårar        moln

       papper   dimma                  gamla

   lise lotte         stånd                        ulrika       156 78

fan           änglar            tvättbjörn

En dag eller natt
ska jag samla ihop dem
och försöka att
göra nåt
vettigt av dem

Kanske reparera
alla revor och hål

i mitt liv




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 00:16



Bookmark and Share


  aol
jättebra skriv nåt om lielotte så heter min syster
skojar du är duktig gillas
2008-02-19

    ej medlem längre
Tänk om det gick! Att lappa ihop sitt liv med postit....*L*
Trevlig text!
2007-04-08

  Carlita
Fin denna..

Den dag du samlar ihop dem o försöker göra nåt vettigt av dem (vilket du redan iofs gör här).. snälla utveckla tvättbjörn *ler*
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth