Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedjande blå, Se mellan rader av mörker färger och ditt vita sinne

 

 

Trångsynt

Du ser allt i tunnelsyn

som i en korridor

ett psykhus

ett sjukhus

ett ödehus

ett tomrum

liknande det du lever med

i dig själv

 

Försvunnet vilar nu allt i vitt

och du är osäker på om du någonsin

ska våga öppna hjärtat ditt

 

Lila blåmärken syns så tydligt nu

gentemot min spruckna vintervita hud

Jag blundar hårt och hoppas så

att du inte ska behöva då

att se

 

mina mörker färger

 

Snälla!

Låt mig inte befläcka ditt vita sinne

låt eder av oss hata vårat minne

 

utan lämna mig

om du för en glitterfryst sekund känner

 Jag tårar, töar, tinar i sådan sorg

över dessa tvungna ord

 

att jag förstör dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 00:41



Bookmark and Share


  Amina
verkligen känslosam, gillar hur du använder färgerna men det är inte det viktiga. Texten är super<3
2007-04-08

  om en Siri
fan.......vad bra dikt. Bokmärker <3
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*