Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
markera och se vad som döljer sig*


Att läsa i vitt

Älskade

Vit vägg

När

vit vägg

Jag 

vit vägg

Är

VIT VÄGG!

Död

Droppar på rosor röda

spelar minnen framför mina ögon döda

Ska du veta

Åt alla håll jag ser

att jag

vita väggar reser sig

ännu kan

etablerar döden runt mig

se & minnas dig

för...

 

Frysta tårar tinar

aldrig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-04-08 00:45



Bookmark and Share


    Herr Ångest
ha ha! smart.. mycker smart o fyndigt...

den här måste jag bokmärka!
2007-04-08

  om en Siri
du gör en vackerligast dikt till lite vitsig. Smart, och på ett sätt roligt, om man nu kan säga sånt om en sådan vacker dikt med ett sådant starkt budskap. Iaf, BRA! <33
2007-04-08

  Ronny Berk
jag har läst o försöker förstå
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*