Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DET INTE FANNS EN MORGONDAG

OM DET INTE FANNS EN MORGONDAG



Om det inte fanns en
Morgondag
Så skulle jag säg
Att du fyller
mitt liv

Kan inte vänta
Jag måste se
ditt leende
Längtan är
Otroligt stark efter
dina
Armar slingrande
Runt mig

Idag är det
Fullständig lycka
Och Passion
Om det inte
fanns en
MORGONDAG

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-04-08 10:13



Bookmark and Share


    Geerpop
Morgondagen rår vi inte om.
Den här dagen borde vi göra det bästa av

Geerpop
2007-04-08

    Josse G
Det är inte säker att det finns någon morgondag.
Vi vet så lite om framtiden
Bra skrivet

JossG
2007-04-08

    Bim
Fint och klokt om hur det ligger något i vägen och hur svårt det kan vara att leva i nuet utan att snegla på morgondagen som lika gärna kan vara något annat som stör.Hälsn.Bim
2007-04-08

    Maria Malm
I morgon är en annan dag..
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G