Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte kan en människa ordna detta......vårens återkommande under


Våren - Guds kraft

Ännu en gång sker undret om våren
vi upplever det gång på gång
vi går vidare genom alla åren
och blir förundrade efter vintern lång

då snön ligger djup och kylan plågar
är det så svårt att förstå och tro
att åter en gång ska vi orka och våga
tro att åter ska det börja gro

Guds rika natur får åter nytt liv
och vi kan se bevis på hans godhet
då växtligheten tar nya sjumilakliv
och allt börjar prunka och vi vet

Vet att ingen människa kunnat ordna detta
vi får tro på undret vi ser år efter år
vi kan älska livet med jublande hetta
och lita på Guds kraft så gott det går





Fri vers av britt-marie VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 11:29



Bookmark and Share


  Dangereux
Härligt. Håll tron högt! :)
2007-04-08

  stefan.g
Härligt skriven, jag bara tackar för den fina läsning som jag nu fått!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP