Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En instängd sanning


Ingen fara, Allt är bra.
[korsade fingrar bakom min rygg]

Jo, jag lovar, Inget är fel.
[instängda skrik bakom mitt leende]

Jag mår bara fint, Säkert.
[stängda ögonlock över brännande tårar]

Ingen fara, Allt är bra..








Fri vers av Mimsen
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-08 14:04



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
första gången jag gillar hakklammer förrutom i mitt namn...
Kort och koncis och SÅ igenkännande för hur dum man egentligen kan vara för att man inte orkar visa av rädsla att brista, så svarar man jag mår bra när man helst vill bara falla sönder...

Bra!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mimsen