Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör så långt innan

 

 

Jag är död

det lovar jag dig

jag Är död

 

du ska inte behöva bli besviken

innan ännu en jul och ännu en sommar passaerat

i skimrande frysta bänkar under parkens glittrande träd

 

Innan solen värmt ännu en grav i solen

ska jag vara död igen

jag lovar

jag lovar

 

jag lovar att denna gång

ska jag inte göra dig besviken

 

Vill inte föra tårar till dina ögon nåt mer

vill inte att din blick alltid ska vara riktad ner

snälla se på mig jag ber, om förlåtelse

lova att du en dag kan ge mig den

 

om det så blir stående över min mark

över min grav av gröna grästrån

Ett grönt vinterland

och en korps, en duvas

En Guds och en Djävuls tillhåll

 

låt det även vara ditt

för om du är där, kan allt annat kvitta

 

men om du lämnar mig

så försvinner jag helt

utan mening att finnas




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:41



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
Sluta tro att alla är missnöjda med dig! Du är fan perfekt som du är, (fast du hade kunnat vara lite gladare :-P )
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*