Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta var egentligen ett svar jag skrev men det är så sant..

att jag ville göra Mer av det........




En bra start på livet

 

 

Det trodde jag

för en evighet sedan

att jag Hade... en bra start på livet

 

Det hade jag nog också

men det bra är borta nu...

och skuggorna cirkulerar

likt gamar runt mig...

 

jag trodde så

tills jag var inne i ett tolfte år 

av livet nu så mörkt och tungt

så naiv och ung

 

Men sanningen är

att det bra

är borta nu...




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-04-08 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*