Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gång för längesedan. historien har upprepat sig med full kraft och nästa dikt är om den upprepningen.


dudendärsomfinnsutanattfinnas

och jag skakar fortfarande av din beröring

Dina kyssar gjorde mig
knäsvag
de sa åt mina knän att
vika sig för dig
falla ner och bara
hitta golvet
som vi sökte efter

visst var det underbart då
men jag hoppades väl
att det bara skulle vara underbart

just då

eller egentligen
hela tiden

men det vågade jag aldrig säga
vare sig till dig eller dem
men nu vet vi i alla fall

och jag minns inte ens färgen på dina ögon

och om kärleken är du
så får du gärna berätta det för mig
innan jag själv försvinner någon annanstans



för jag tro vi skulle kunna bli något bra
även om hela du är helt fel




Fri vers av Patetpoet
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet