Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Fjärils död

 

Fast i ett rum stort som det jag känner inuti

Dagar av fri luft, smekningarna av sommarvindar är nu förbi

Barn med pekande petande lekande fingrar skakar livet av den lille

Och den lilla vackra unga flaxar hårt så livrädd

Halvdöd i sådan hjärt&rosenröd andningsnöd

 

Men ingen bryr sig och snart

äro denna vackra f j ä r i l endast

 

ännu en

död




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-04-08 17:20



Bookmark and Share


  Thommy
Fin text, vi skall vara rädda om våra små insekter.
2007-04-08

  Mackan
fin dikt
enkel men ändå tillför du en extra dimension
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*