Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
historien upprepas. dudendärsomfinnsutanattfinnas är början på det här. eller det är från första gången historien skrevs. Läs gärna den först!


dudendärsomfinns - ochjagvetattdufinns

och när jag blundar känner jag fortfarande dina armar omkring mig

det var längesedan vi sågs då
och egentligen ville jag inte ens
se dig
igen

men när alkoholen tog övertaget
och din blick fångade min
fanns det bara ett vi

och nu kan jag berätta om färgen på dina ögon

och min knän behövde inte vika sig
för den här gången satt vi redan

du såg att jag var på väg till drömmarnas land
men jag har aldrig inte velat somna
så mycket som igår

din fingrar i mitt hår
och allt det där som jag trodde bara var
på låtsas var
på riktigt

du förklarade för mig
att du är kärleken
och jag önskar verkligen
att jag vågar se dig den här gången

för sist blundade jag när du berättade
att kärlek stavas som ditt namn
jag vågade inte se
att dina armar var menade för mig
och att du ville ha in mig
i dina tankar

och även om du (fortfarande)
är så där förbannat fel
så undrar jag om inte
vi kan skita i reglerna och leva fel
tillsammans




Fri vers av Patetpoet
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-08 17:21



Bookmark and Share


  brainwashed
Helt sjukt bra, båda dikterna. Stor effekt om man läser båda såklart.
Jag kan känna igen mig i så mycket och det gör att den blir extra bra för just mig.
Otrolig.
2009-06-26

  Emzz
Hej, jag gillar diken. förstår det där med att skriva av sig.

och även om du (fortfarande)
är så där förbannat fel
så undrar jag om inte
vi kan skita i reglerna och leva fel
tillsammans

känner igen tanken hos mig själv..

Bra!
2007-04-22

  David Knutsson
Super bra! Gillar verkligen att det finns del 1 o 2! Blir liksom kul att läsa det samtidigt som att båda har en fin slutkläm! :) Bull - helt otroligt!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet