Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyt

så länge
farten är god
håller man sig
flytande

när man sjunker
inser man kylan
och tyngden
i det element man
valt att utmana

som vid
vattenskidåkning




Fri vers av Anders P VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-02-25 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP